Επιστροφές & Αλλαγές

Σας ενημερώνουμε ότι επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται αποδεκτές με επιστροφή χρημάτων παρά μόνο εάν αγοράσετε προϊόντα ίσης αξίας και αυτό δεν συμπεριλαμβάνει τις κατηγορίες τροφίμων, για τις οποίες οι επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές.


Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε, και δεν ανήκουν στις κατηγορίες τροφίμων, μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία που τα παραλάβατε.Έχεετε το δικαίωμα να αιτηθείτε την επιστροφή του προϊόντος που παραλάβατε για τις παρακάτω περιπτώσεις:


1. Προϊόν με ελάττωμα

2. Σας στείλαμε διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία του, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να έχει όλες τις ετικέτες και τα αυτοκόλλητα του κατασκευαστή.


Στην περίπτωση που παραγγείλατε διαφορετικό προϊόν από αυτό που επιθυμούσατε, για οποιαδήποτε αλλαγή θα χρεωθείτε εξ ολοκλήρου τα έξοδα μεταφοράς.


Για την επιστροφή μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας σου παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-8810717 ή πατήστε εδώ.