Πληροφορίες αποστολών

Παραλαβή από το κατάστημα

Αφού προηγηθεί η παραγγελία σας μέσα από το site μας, και λάβετε ενημέρωση πως είναι έτοιμη, μπορείτε να περάσετε από την έδρα μας για να παραλάβετε. Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας είναι Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 08:30 ως τις 16:00.


Σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει ονομαστική παραγγελία για το προϊόν που επιθυμείτε και περάσετε από το κατάστημα δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε την διαθεσιμότητα. Για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων καλέστε μας στο 210-8810717. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.


Αποστολή μέσω εταιρείας Courier

Η ΤopEspresso μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων. Έχουμε διαμορφώσει την πολιτική μας σχετικά με την αποστολή εμπορευμάτων όσον το δυνατό πιο δίκαια.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1-2 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και για παραγγελίες που θα έχουν καταχωρηθεί έως τις 12.00, εκτός εάν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή όπου το δέμα σας θα παραδοθεί εντός 7 ημερών).


Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας. Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνετε από την εταιρία Γενική Ταχυδρομική


Αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα με μεταφορική εταιρεία (αφορά παραγγελίες χονδρικής)

Το κόστος των μεταφορικών με μεταφορική εταιρεία, επιβαρύνει τον  παραλήπτη ο οποίος πληρώνει τη μεταφορική που έχει επιλέξει κατά την παραλαβή. Ενδεικτικά, το κόστος κυμαίνεται από 2 ως 10 € ανά δέμα. Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής για τις αποστολές μέσω μεταφορικής εταιρείας. Η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τραπεζική κατάθεση. 


Σημείωση: Πολλές από τις μεταφορικές εταιρείες δεν παραδίδουν στην διεύθυνση του παραλήπτη και για την παραλαβή είναι απαραίτητη η παρουσία σας στα γραφεία τους.