Τρόποι πληρωμής

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το Top Espresso διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:


Αντικαταβολή

Με Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε.

Κόστος για την αντικαταβολή: 1,90€


Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.


Σας ενημερώνουμε ότι οι καταθέσεις από διαφορετικούς τραπεζικούς οργανισμούς σε διαφορετικούς οργανισμούς (πχ. από τράπεζα Πειραιώς σε τράπεζα Εθνική) περιλαμβάνουν κάποιο κόστος μεταφοράς, ανάλογα με το κόστος της παραγγελίας και σε καμία περίπτωση δεν το επιβαρύνεται το κατάστημά μας. Οι καταθέσεις αυτές πρέπει να γίνονται με χρέωση του πελάτη, εφόσον ο ίδιος επιλέγει τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής.


Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας παρακαλώ να μας στείλετε με Fax στο 210-8810718 τo καταθετήριο της Τράπεζας, ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210-8810717 για να μας ενημερώσετε ότι πραγματοποιήσατε την κατάθεση ή μέσω e-mail στο info@topespresso.gr.


Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:


Τράπεζα: Πειραιώς

Αριθμός λογαριασμού IBAN: GR93 0171 9090 0069 0914 4928 814   (69 0914 4928 814)

Δικαιούχος: COFFEES-ΑΛ.GR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΤράπεζα: Eurobank

Αριθμός λογαριασμού IBAN: GR94 0260 6150 0009 3020 0203 087  (0026.0615.93.0200203087)

Δικαιούχος: COFFEES-ΑΛ.GR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΠιστωτική κάρτα

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Πειραιώς, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.


Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε ασφαλή διακομιστή (secure server) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται μόνο κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (TopEspresso.gr) μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.


Το TopEspresso.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για

συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας μας.


PaypalΣας ενημερώνουμε ότι εφόσον το ποσό της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 500€, η αγορά σας μπορεί να ολοκληρωθεί μόνο με τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής: τραπεζική κατάθεση, πιστωτική κάρτα.


Δηλώνουμε ρητώς ότι η TopEspresso δεν χρησιμοποιεί ούτε αποθηκεύει οποιοδήποτε στοιχείο που αφορά στην πιστωτική σας κάρτα ή στο λογαριασμό σας στο PayPal.